8 / 18
MAKALE
(YOKSIS)
1 / 14
BİLDİRİ
(YOKSIS)
1 / 1
KİTAP
(YOKSIS)
3 / 6
PROJE
(YOKSIS)
321 / 361
ATIF
(YOKSIS)
9 / 21
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
815
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
13
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
15
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
45.5 / 145.6
MAKALE
(TESV)
2.4 / 7.8
BİLDİRİ
(TESV)
7.5 / 7.5
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Google Scholar Yıllık Atıf Gelişimi
YÖKSİS Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 356 makalenin 8 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 8.09
Birimine ait 452 bildirinin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 10.27
Birimine ait 184 kitap 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 4.18

Makaleler

Makale Adı : Changes in quality characteristics and inactivation of Salmonella in cake, including oleogel used as a fat replacer, baked with two different methods
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR ORHAN NECLA,EROĞLU ZEYNEP,OMAÇ BASRİ
Dergi Adı : Journal of Food Science
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Characterisation and emulsifying properties of microwave pretreated camelina seed mucilage
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR ORHAN NECLA
Dergi Adı : International Journal of Food Science and Technology
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Katı Yağ Alternatifi Olarak Çörekotu Yağı Oleojelinin Kraker Yapımında Kullanım Potansiyelinin Araştırılması
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR ORHAN NECLA,EROĞLU ZEYNEP
Dergi Adı : Black Sea Journal of Engineering and Science
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Zeytinyağı oleojelinin şortening ikame maddesi olarak kullanılmasının kekin kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yazar Bilgisi : EROĞLU ZEYNEP,ÖZDEMİR ORHAN NECLA
Dergi Adı : Food and Health
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Structural characterization and oxidative stability of black cumin oil oleogels prepared with natural waxes
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR ORHAN NECLA, EROĞLU ZEYNEP
Dergi Adı : Journal of Food Processing and Preservation
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Fabrication and characterization of basil essential oil microcapsule-enriched mayonnaise and its antimicrobial properties against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA, BAYRAK ALİ, TAT TUBA, YANIK TURAN ZÜHRE NUR, ALTAY FİLİZ, Halkman A. Kadir
Dergi Adı : Food Chemistry
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Microencapsulation of basil essential oil: utilization of gum arabic/whey protein isolate/maltodextrin combinations for encapsulation efficiency and in vitro release
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA, BAYRAK ALİ, TAT TUBA, ALTAY FİLİZ, KIRALAN MUSTAFA, KURT ABDULLAH
Dergi Adı : Journal of Food Measurement and Characterization
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Contribution of surface application of chitosan–thyme and chitosan–rosemary essential oils to the volatile composition, microbial profile, and physicochemical and sensory quality of dry-fermented sausages during storage
Yazar Bilgisi : DEMİROK SONCU EDA,ÖZDEMİR NECLA,ARSLAN BETÜL,KÜÇÜKKAYA SEREN,SOYER AYLA
Dergi Adı : Meat Science
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Effect of black cumin oil on the oxidative stability and sensory characteristics of mayonnaise
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,KANTEKİN ERDOĞAN MERYEM NUR,TAT TUBA,TEKİN AZİZ
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Effect of different drying methods on the essential oil yield, composition and antioxidant activity of Origanum vulgare L. and Origanum onites L.
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,ÖZGEN YASİN,KIRALAN MUSTAFA,BAYRAK ALİ,Arslan Neşet,Ramadan Mohamed Fawzy
Dergi Adı : Journal of Food Measurement and Characterization
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Turkish fermented sausages (sucuk) coated with chitosan-essential oils
Yazar Bilgisi : DEMİROK SONCU EDA, ARSLAN BETÜL, ERTÜRK DUYGU, KÜÇÜKKAYA SEREN, ÖZDEMİR NECLA, SOYER AYLA
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Preparation of black pepper oleoresin inclusion complexes based on beta-cyclodextrin for antioxidant and antimicrobial delivery applications using kneading and freeze drying methods: A comparative study
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,Pola Cicero C,Teixeira Bruna N,Hill Laura E,BAYRAK ALİ,Gomes Carmen L
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Encapsulation of Clove Essential Oil in Hydroxypropyl Beta-Cyclodextrin for Characterization, Controlled Release, and Antioxidant Activity
Yazar Bilgisi : ÇETİN BABAOĞLU HÜMEYRA,BAYRAK ALİ,ÖZDEMİR NECLA,ÖZGÜN NURİYE
Dergi Adı : Journal of Food Processing and Preservation
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Development of carbohydrate-based nano-microstructures loaded with fish oil by using electrohydrodynamic processing
Yazar Bilgisi : Garcia Moreno Pedro Jesus,ÖZDEMİR NECLA,Stephansen Karen,Mateiu Ramona V,Echegoyen Yolanda,Lagaron Jose M,Chronakisa Ioannis S,Jacobsen Charlotte
Dergi Adı : Food Hydrocolloids
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Changes in hexanal thymoquinone and tocopherols levels in blends from sunflower and black cumin oils as affected by storage at room temperature
Yazar Bilgisi : KIRALAN MUSTAFA,Ulaş Merve,Özaydın AG,ÖZDEMİR NECLA,ÖZKAN GÜLCAN,BAYRAK ALİ,Ramadan Mohamed Rawzy
Dergi Adı : La rivista italiana delle sostanze grasse
Yayın Tarihi : 2016
Makale Adı : Effect of hazelnut roasting on the oil properties and stability under thermal and photooxidation
Yazar Bilgisi : ÖZKAN GÜLCAN,KIRALAN MUSTAFA,KARACABEY ERKAN,Çalık Gürkan,ÖZDEMİR NECLA,TAT TUBA,BAYRAK ALİ,Ramadan Mohamed Fawzy
Dergi Adı : European Food Research and Technology
Yayın Tarihi : 2016
Makale Adı : Blends of Cold Pressed Black Cumin Oil and Sunflower Oil with Improved Stability A Study Based on Changes in the Levels of Volatiles Tocopherols and Thymoquinone during Accelerated Oxidation Conditions
Yazar Bilgisi : KIRALAN MUSTAFA,Ulaş Merve,Özaydın Ayşegül,ÖZDEMİR NECLA,ÖZKAN GÜLCAN,BAYRAK ALİ,Ramadan Mohamed Fawzy
Dergi Adı : Journal of Food Biochemistry
Yayın Tarihi : 2016
Makale Adı : Synthesis and Characterization of Nano Encapsulated Black Pepper Oleoresin using Hydroxypropyl Beta Cyclodextrin for Antioxidant and Antimicrobial Applications
Yazar Bilgisi : Teixeira Bruna N,ÖZDEMİR NECLA,Laura E Hill,Carmen L Gomes
Dergi Adı : Journal of Food Science
Yayın Tarihi : 2013

Bildiriler

Bildiri Adı : Effects of drying methods on drying kinetics and quality of black chokeberries
Etkinlik Adı : FOODSIM - The Food and Nutrition Simulation Conference
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR,ÖZDEMİR ORHAN NECLA
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Meyve ve Sebze Teknolojisi>Temel İşlemler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.04.2024
Basım Tarihi : 10.04.2024
Bildiri Adı : The Influence Of Black Cumin Oil On Oxidative Stability Of Mayonnaise
Etkinlik Adı : 3rd International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : KANTEKİN ERDOĞAN MERYEM NUR,ÖZDEMİR NECLA,TEKİN AZİZ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Bitkisel Yağ Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.10.2018
Basım Tarihi : 10.10.2018
Bildiri Adı : The influence of black cumin oil on oxidative stability of mayonnaise
Etkinlik Adı : 3rd International Congress on Food Technology.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : KANTEKİN ERDOĞAN MERYEM NUR,TAT TUBA,ÖZDEMİR NECLA,TEKİN AZİZ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.10.2018
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : EFFECT OF DIFFERENT COMBINATIONS OF WALL MATERIALS ON SPRAY DRIED BASIL ESSENTIAL OIL MICROCAPSULES
Etkinlik Adı : 3rd International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,TAT TUBA,KIRALAN MUSTAFA,ALTAY FİLİZ,BAYRAK ALİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.10.2018
Basım Tarihi : 12.10.2018
Bildiri Adı : Effects of chitosan-essential oil coating on lipolytic, proteolytic and oxidative characteristics of dry fermented sausages during storage
Etkinlik Adı : 31th EFFoST International Conference
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : SOYER AYLA,ÖZDEMİR NECLA,Ertürk Duygu,DEMİROK SONCU EDA,ARSLAN BETÜL
Alan Bilgisi : Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı->Biyoloji
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 16.11.2017
Basım Tarihi : 13.11.2017
Bildiri Adı : Changes in volatile composition and sensory properties of Turkish fermented sausages as affected by chitosan-essential oil coating
Etkinlik Adı : 31st EFFoST International Conference
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : SOYER AYLA,ÖZDEMİR NECLA,DEMİROK SONCU EDA,ÖZDEMİR HAZRET
Alan Bilgisi : Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı->Biyoloji
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 16.11.2017
Basım Tarihi : 13.11.2017
Bildiri Adı : Effect of black cumin oil on oxidative stability and sensory charecteristics of mayonnaise.
Etkinlik Adı : 14th Euro Fed Lipid Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,KANTEKİN ERDOĞAN MERYEM NUR,TAT TUBA,TEKİN AZİZ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.09.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi : 21.09.2016
Basım Tarihi : 01.09.2016
Bildiri Adı : Farklı Kurutma İşlemlerinin Origanum vulgare L Bitkisinin Uçucu Yağ Verimi Bileşimive Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
Etkinlik Adı : III. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BAYRAK ALİ,ÖZDEMİR NECLA,ÖZGEN YASİN,KIRALAN MUSTAFA,Arslan Neşet,TAT TUBA
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi : 06.10.2016
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Oxidative Stability of Nano Microstructures containing Fish Oil
Etkinlik Adı : 1st International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : Garcia Moreno Pedro Jesus,ÖZDEMİR NECLA,Stephansen Karen,Chronakis Ioannis S,Jacobsen Charlotte
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.06.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi : 07.06.2016
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Soğuk Pres ve Rafine Ayçiçek Yağlarının Oksidasyon Stabilitelerinin Karşılaştırılması
Etkinlik Adı : YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : TAT TUBA,ÖZDEMİR NECLA,KIRALAN MUSTAFA,BAYRAK ALİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi : 09.05.2015
Basım Tarihi : 20.04.2015
Bildiri Adı : A Traditional Food: The Turkish Delight (Lokum).
Etkinlik Adı : The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : KUTLU KANTAR NACİYE,ÖZDEMİR NECLA
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi : 24.10.2016
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : The Comparison of Black Mustard Powder and Black Mustard Essential Oil on İnegöl Meatball in Terms of the Antimicrobial and Sensory Effects.
Etkinlik Adı : The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,OLUM EMİNE,ÖZLÜK ÇİLAK GİZEM,BAYRAK ALİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi : 26.10.2013
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Bitkisel Yağ Sanayinde Fiziksel Rafinasyonun Önemi
Etkinlik Adı : YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,KIRALAN MUSTAFA,BAYRAK ALİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.04.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi : 14.04.2012
Basım Tarihi : 01.03.2012
Bildiri Adı : Zeytinyağının Mikroenkapsülasyonu
Etkinlik Adı : III. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi,
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR NECLA,BAYRAK ALİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.05.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi : 18.05.2012
Basım Tarihi :

Kitap/Kitap Bölümleri

Kitap Adı : Afet ve Acil Durumlarda Beslenme Yönetimi
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : ÖZDEMİR ORHAN NECLA
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Beslenme ve Diyetetik
Yayın Evi : Akademisyen Kitabevi A.Ş.
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Afet ve Acil Durumlarda Gıda Yardımlarının Organizasyonu
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022

Projeler

Proje Adı : Hiperspektral Resimleme, Kızılötesi Spektroskopileri ve Bilgisayar Tabanlı Resim Tekniginin Makine Ögrenmesi ve Kemometrik Yöntemlerle Birlestirilerek Aromatik Bitkilerde Tür Tayini: Kekik ve Oregano Örnegi.
Başlama Tarihi : 21.09.2023
Bitiş Tarihi : 18.03.2025
Proje Türü : -Tübitak 1002
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : "Ketencik Tohumu Müsilajının Katı Yağ İkame Maddesi Olarak Model Üründe Kullanımı
Başlama Tarihi : 01.11.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Yürütücü
Proje Adı : Farklı Besi Uygulamasının Manda Etinden Üretilen Sucuk ve Marine Etin Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkisi
Başlama Tarihi : 15.11.2022
Bitiş Tarihi :
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkili Fesleğen Uçucu Yağının Mikroenkapsülasyonu ve Model Üründe Uygulanması
Başlama Tarihi : 01.01.2016
Bitiş Tarihi : 01.01.2019
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Yürütücü
Proje Adı : Sucuklarda yüzey küf gelişimini önlemede doğal antifungal maddelerle kaplamanın doğal mikrofloraya biyokimyasal değişmelere ve duyusal özelliklere etkisi
Başlama Tarihi : 15.09.2015
Bitiş Tarihi : 30.03.2018
Proje Türü : -Tübitak 1001
Projede Görevi : Bursiyer
Proje Adı : Ayçiçek yağının osidasyon stabilitesinin çörekotu Nigella sativa L yağı kullanılarak artırılması
Başlama Tarihi : 17.03.2014
Bitiş Tarihi : 17.11.2015
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2013 - 2019

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: FESLEĞEN (Ocimum basilicum L.) UÇUCU YAĞININ PÜSKÜRTEREK KURUTMA TEKNİĞİ İLE MİKROENKAPSÜLASYONU VE MODEL ÜRÜNDE UYGULANMASI

Yüksek Lisans

2010 - 2013

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Karabiber (Piper nigrum L.) Oleorezinin Dondurarak Kurutma Tekniği ile Mikroenkapsülasyonu

Lisans

2005 - 2009

CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İÖ)/

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

2021 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2020 - 2021

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2019 - 2020

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2011 - 2019

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2010 - 2011

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ