18 / 30
MAKALE
(YOKSIS)
7 / 7
BİLDİRİ
(YOKSIS)
1 / 1
KİTAP
(YOKSIS)
5 / 9
PROJE
(YOKSIS)
12 / 12
ATIF
(YOKSIS)
28 / 52
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
462
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
12
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
13
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
53.4 / 53.4
MAKALE
(TESV)
5.4 / 5.4
BİLDİRİ
(TESV)
6 / 6
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Google Scholar Yıllık Atıf Gelişimi
YÖKSİS Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 54 makalenin 18 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 7.71
Birimine ait 52 bildirinin 7 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 7.43
Birimine ait 7 kitap 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 1

Makaleler

Makale Adı : Evaluation of Some Quality Characteristics of Fermented Kangal (Coil) Sucuks Produced by Butchers with Traditional Methods in terms of Compliance with Standards
Yazar Bilgisi : HALLAÇ BÜLENT, SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Kocatepe Veterinary Journal
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Bitlis Eren Üniversitesinde Öğrenim Gören Öğrencilerin Gıda Hijyeni ve Kişisel Hijyen Hakkındaki Bilgi Düzeyleri
Yazar Bilgisi : Erbudak Ronay, SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Rahva Teknik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazar Bilgisi : HALLAÇ BÜLENT, SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Presence and Prevalence of Listeria Species in the Inci Kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811)
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN, SAĞUN EMRULLAH
Dergi Adı : Van Veterinary Journal
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN, İŞLEYİCİ ÖZGÜR, SAĞUN EMRULLAH, EKİCİ KAMİL, BAŞAT DERELİ DİLARA, SANCAK YAKUP CAN
Dergi Adı : Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Tatvan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Süt ve Süt Tüketimi Hakkındaki Düşünce ve Davranışları
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN, BAŞAT DERELİ DİLARA
Dergi Adı : Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Bazı Kimyasal Kalite Özellikleri
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,İŞLEYİCİ ÖZGÜR,TUNCAY RABİA MEHTAP,SANCAK YAKUP CAN
Dergi Adı : BEÜ Fen Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Microbiological Quality of Packaged and Unpackaged Ice Cream Sold in Van Province
Yazar Bilgisi : İŞLEYİCİ ÖZGÜR,SANCAK HAKAN,TUNCAY RABİA MEHTAP
Dergi Adı : Van Veterinary Journal
Yayın Tarihi : 2016
Makale Adı : Determination of Afltoxin M1 Levels in Unpackaged Sold Raw Cow s Milk
Yazar Bilgisi : İŞLEYİCİ ÖZGÜR,SANCAK YAKUP CAN,SANCAK HAKAN,MERCAN YÜCEL UFUK
Dergi Adı : Van Veterinary Journal
Yayın Tarihi : 2015
Makale Adı : Oxidant antioxidant status of herbs Allium vineale and Chaerophyllum macropodum used for manufacture of Van herby cheese
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,AYGÜN OSMAN,SANCAK HAKAN,ÇELİK HAKİM
Dergi Adı : International Journal of Scientific and Technological Research
Yayın Tarihi : 2015
Makale Adı : Presence of Escherichia coli O157 and O157 H7 in raw milk and Van herby cheese
Yazar Bilgisi : SANCAK YAKUP CAN,SANCAK HAKAN,İŞLEYİCİ ÖZGÜR,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy
Yayın Tarihi : 2015
Makale Adı : The microbiological quality of grilled meats kebabs and salads consumed in Sanliurfa restaurants
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,AYGÜN OSMAN,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : International Journal of Scientific and Technological Research
Yayın Tarihi : 2015
Makale Adı : Gıda teknolojisinde ışınlamanın yeri ve önemi
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Harran Üniv Vet Fak Derg
Yayın Tarihi : 2014
Makale Adı : Dondurulmuş olarak Muhafaza Edilen İnci Kefali nde Chalcalburnus tarichi Pallas 1811 Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yazar Bilgisi : EKİCİ KAMİL,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK YAKUP CAN,SANCAK HAKAN,YÖRÜK İBRAHİM HAKKI,İŞLEYİCİ ÖZGÜR
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2011
Makale Adı : Chemical Compositions and Mineral Contents of Herbs Added to Dairy Products in East Anatolia Region of Turkey
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Reviews in Analytical Chemistry
Yayın Tarihi : 2008
Makale Adı : Survey of Trace Metals in Turkish Kes Cheese
Yazar Bilgisi : KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Reviews in Analytical Chemistry
Yayın Tarihi : 2008
Makale Adı : Effects of Fat Content on Survival of Listeria monocytogenes in Yogurt Fermentation and Storage
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Indian Veterinary Journal
Yayın Tarihi : 2008
Makale Adı : The fate of two Listeria monocytogenes serotypes in cig kofte at different storage temperatures
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN,SAĞDIÇ OSMAN
Dergi Adı : Meat Science
Yayın Tarihi : 2007
Makale Adı : Effect of Ripening Time on Mineral Contents of Herby Cheese
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,TARAKÇI ZEKAİ,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Journal of Animal and Veterinary Advances
Yayın Tarihi : 2006
Makale Adı : Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
Yazar Bilgisi : SAĞUN EMRULLAH,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri
Yazar Bilgisi : TARAKÇI ZEKAİ,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,SANCAK HAKAN,EKİCİ KAMİL
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
Yazar Bilgisi : SAĞUN EMRULLAH,DURMAZ HİSAMETTİN,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Otlu Peynirlerin Mineral Madde ve Ağır Metal İçerikleri
Yazar Bilgisi : TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN,KILIÇEL FEVZİ
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Influence of Brine Concentration on Chemical Microbiological and Sensory Characteristics of Herby Cheese
Yazar Bilgisi : TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Indian Veterinary Journal
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : The Effect of Salt Concentration on Some Characteristics in Herby Cheese
Yazar Bilgisi : TARAKÇI ZEKAİ,SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Pakistan Journal of Nutrition
Yayın Tarihi : 2004
Makale Adı : Otlu Lorların Mineral Madde ve Ağır Metal İçerikleri
Yazar Bilgisi : KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2004
Makale Adı : Van da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Yazar Bilgisi : SAĞUN EMRULLAH,SANCAK HAKAN,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2001
Makale Adı : Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi
Yazar Bilgisi : SANCAK YAKUP CAN,KAYAARDI SEMRA,SAĞUN EMRULLAH,İŞLEYİCİ ÖZGÜR,SANCAK HAKAN
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 1996
Makale Adı : Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kimyasal Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,SANCAK YAKUP CAN
Dergi Adı : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 1995
Makale Adı : Van Gölünün Mikrobiyolojik Kirliliği ve Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi
Yazar Bilgisi : BOYNUKARA BANUR,SANCAK YAKUP CAN,BAYDAŞ BURHANETTİN,SANCAK HAKAN,BERKTAŞ MUSTAFA
Dergi Adı : Veterinarium
Yayın Tarihi : 1995

Bildiriler

Bildiri Adı : MILK CONSUMPTION HABITS AND AWARENESS OF UNIVERSITY STUDENTS
Etkinlik Adı : First International Rahva Technical and Social Researches Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN, BAŞAT DERELİ DİLARA
Alan Bilgisi : Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 05.12.2021
Basım Tarihi : 30.12.2021
Bildiri Adı : SİİRT’TE GELENEKSEL OLARAK ÜRETİLEN FERMENTE SUCUKLARIN HİJYENİK KALİTESİ
Etkinlik Adı : First International Rahva Technical and Social Researches Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : HALLAÇ BÜLENT, SANCAK HAKAN
Alan Bilgisi : Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 05.12.2021
Basım Tarihi : 30.12.2021
Bildiri Adı : Chemical and Microbiological Properties of Bitlis Tulum CheeseTraditionally Produced and Presented in Market
Etkinlik Adı : I. International Agricultural Science Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,İŞLEYİCİ ÖZGÜR,TUNCAY RABİA MEHTAP,SANCAK YAKUP CAN
Alan Bilgisi : Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Zootekni
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.05.2018
Basım Tarihi : 12.05.2018
Bildiri Adı : LOADING DENSITY CALCULATIONS IN SLAUGHTER ANIMALS TRANSPORTATION BY DIFFERENT MODES
Etkinlik Adı : IETS 1st INTERNATIONAL ENGINEERING AND TECHNOLOGY SYMPOSIUM
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,ONUR KAHRAMAN,İŞLEYİCİ ÖZGÜR,SANCAK YAKUP CAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Deniz ve Gemi Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 05.05.2018
Basım Tarihi : 03.05.2018
Bildiri Adı : KASAPLIK HAYVANLARIN NAKLİNDE KULLANILAN RAMPALARIN ÖZELLİKLERİ
Etkinlik Adı : UMTEB 3rd International Congress on Vocational and Technical Sciences
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,ONUR KAHRAMAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Deniz ve Gemi Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.06.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 22.06.2018
Basım Tarihi : 16.07.2018
Bildiri Adı : NAKLEDİLEN KASAPLIK HAYVANLARIN YÜKLEME/TAHLİYE İŞLEMLERİNDE GÖREVLİ PERSONELİN EĞİTİM DÜZEYLERİNİN HAYVAN REFAHI ÜZERİNE ETKİLERİ
Etkinlik Adı : UMTEB 3rd International Congress on Vocational and Technical Sciences June 21-22, 2018 Gaziantep - TURKEY
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ONUR KAHRAMAN,SANCAK HAKAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Deniz ve Gemi Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.06.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 22.06.2018
Basım Tarihi : 16.07.2018
Bildiri Adı : Chemical compositions and mineral contents of regional and global herbs added to dairy products in East Anatolia region of Turkey
Etkinlik Adı : The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"
Bildiri Türü : Poster
Yazar Bilgisi : SANCAK HAKAN,KILIÇEL FEVZİ,TARAKÇI ZEKAİ,DURMAZ HİSAMETTİN
Alan Bilgisi : Sağlık Bilimleri Temel Alanı->Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.10.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi : 04.10.2015
Basım Tarihi : 23.10.2015

Kitap/Kitap Bölümleri

Kitap Adı : Some Novel Applications In The Food Industry
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : HALLAÇ BÜLENT, SANCAK HAKAN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Serüven Publishing
Yayın Dili : İngilizce
Bölüm Adı : GENERAL PROPERTIES OF SESAME (SESAMUM INDICUM L.) AND ITS USAGE OPPORTUNITIES IN THE FOOD INDUSTRY
Basım Türü : Basılı+Elektronik
YIL : 2023

Projeler

Proje Adı : TATVAN'DA TÜKETİME SUNULAN TAVUK DÖNER KEBAPLARININ MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
Başlama Tarihi : 31.10.2018
Bitiş Tarihi : 31.07.2019
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Yürütücü
Proje Adı : Siirt'e Özgü Zivzik Narı Suyunun, geleneksel yöntemle üretilen kefir üzerine etkilerinin araştırılması.
Başlama Tarihi : 27.11.2018
Bitiş Tarihi : 26.07.2019
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Bitlis Eren Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin Kurulması
Başlama Tarihi : 02.01.2009
Bitiş Tarihi : 31.12.2010
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Soğukta Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığında Oncorchynchus mykiss Walbaum 1792 Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
Başlama Tarihi : 01.01.2007
Bitiş Tarihi : 31.12.2010
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Dondurulmuş Olarak ve 4oC de Muhafaza Edilen İnci Kefalinde Chalcalburnus tarichi Pallas 1811 Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Başlama Tarihi : 01.01.2007
Bitiş Tarihi : 31.12.2010
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157 H7 nin Varlığı
Başlama Tarihi : 30.01.2006
Bitiş Tarihi : 06.05.2008
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : İnci Kefalinde Chalcalburnus tarichi Pallas 1811 Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
Başlama Tarihi : 01.01.2001
Bitiş Tarihi : 31.12.2004
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kimyasal Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Başlama Tarihi : 03.01.1994
Bitiş Tarihi : 29.12.1995
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi
Başlama Tarihi : 03.01.1994
Bitiş Tarihi : 29.12.1995
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Lisans

1987 - 1992

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ/BİYOLOJİ BÖLÜMÜ/

Tez Adı:

Yüksek Lisans

1993 - 1995

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)/

Tez Adı: Van piyasasında tüketime sunulan salamura beyaz peynirlerin mikrobiyolojik, kimyasal, fiziksel ve duyusal niteliklerinin incelenmesi

Doktora

1999 - 2005

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)/

Tez Adı: İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı

Akademik Görev Deneyim

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

2023 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

YARDIMCI DOÇENT

2007 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

YARDIMCI DOÇENT

2006 - 2007

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA TEKNOLOJİSİ PR.

UZMAN

2005 - 2006

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

VETERİNER FAKÜLTESİ / BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2000 - 2005

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

1993 - 1995

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)