Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi

1699832
Ulusal
Hakemli
TÜBİTAK-ULAKBİM
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi
SANCAK YAKUP CAN,KAYAARDI SEMRA,SAĞUN EMRULLAH,İŞLEYİCİ ÖZGÜR,SANCAK HAKAN
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Türkçe
1996
7
1-2
67
73
1017-8422
Sağlık Bilimleri Temel Alanı->Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
343395
2015-12-23 00:45:49
Özgün Makale