2 / 9
MAKALE
(YOKSIS)
1 / 5
BİLDİRİ
(YOKSIS)
0 / 0
KİTAP
(YOKSIS)
2 / 5
PROJE
(YOKSIS)
5 / 11
ATIF
(YOKSIS)
3 / 18
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
57
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
4
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
1
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0 / 6.5
MAKALE
(TESV)
0 / 0
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Google Scholar Yıllık Atıf Gelişimi
YÖKSİS Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 33 makalenin 2 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 4.13
Birimine ait 23 bildirinin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 2.88
Birimine ait 48 kitap 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 6

Makaleler

Makale Adı : Microwave-assisted extraction of pectin from orange peel using deep eutectic solvents
Yazar Bilgisi : TURAN Özlem, İŞCİ YAKAN ASLI, YILMAZ MERVE SILANUR, TOLUN Aysu, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE
Dergi Adı : Sustainable Chemistry and Pharmacy
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : EFFECTS OF MOLAR RATIO, FREQUENCY, WATER CONTENT AND TEMPERATURE ON DIELECTRIC PROPERTIES OF DEEP EUTECTIC SOLVENTS
Yazar Bilgisi : KUTLU KANTAR NACİYE, YILMAZ MERVE SILANUR, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE, erdem gizem melissa
Dergi Adı : Latin American Applied Research - An international journal
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Investigation of herbal extracts from St John\u2019s wort (Hypericum perforatum) and geranium (Perlargonium graveolens) and their usage as instant herbal tea
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR, KÖŞKER Kübra, Arslan Hicran, Atunkara Fatoş, Erslan Serap, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE
Dergi Adı : Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Gıdalardan Biyoaktif Bileşiklerin Ekstraksiyonunda Derin Ötektik Çözücülerin Kullanımı
Yazar Bilgisi : KUTLU KANTAR NACİYE, YILMAZ MERVE SILANUR, İŞCİ YAKAN ASLI, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE
Dergi Adı : Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : FENOLİK BİLEŞİKLERİN ALIÇ MEYVESİNDEN (Creategus monogyna) MİKRODALGA VE ULTRASES DESTEKLİ YÖNTEMLER İLE EKSTRAKSİYONU
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR, KUTLU KANTAR NACİYE, erdem gizem melissa, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE, İŞCİ YAKAN ASLI
Dergi Adı : GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Comparison of antifungal activity of essential oils of clove, lemongrass and thyme for natural preservation of dried apricots
Yazar Bilgisi : DEBONNE ELS, YILMAZ MERVE SILANUR, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE, EECHKOUT MIA
Dergi Adı : Food Science and Technology International
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : KUŞBURNU (Rosa canina) FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN MİKROENKAPSÜLASYONU
Yazar Bilgisi : ERDEM FURKAN, GÜNDOĞAN EDA NUR, YILMAZ MERVE SILANUR, SEZGİN İREM, SUMMAKOĞLU YAĞMUR, ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE
Dergi Adı : GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : THE STUDY ON THE ENZYME RELEVANCES OF Staphylococcus aureusISOLATED FROM RAW MILK
Yazar Bilgisi : ÖZLÜK ÇİLAK GİZEM,BALÇIK FATMA MERVE,YILMAZ MERVE SILANUR,ÖNAL ELÇİN,ŞENER MEHTAP,HALKMAN ABDULKADİR
Dergi Adı : European International Journal of Science and Technology
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Phenolic content and some physical properties of dried broccoli as affected by drying method
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR,ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN
Dergi Adı : Food Science and Technology International
Yayın Tarihi : 2019

Bildiriler

Bildiri Adı : Effect of Drying Methods on Drying Kinetics and Quality of Black Chokeberries
Etkinlik Adı : FOODSIM 2024
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR,ÖZDEMİR ORHAN NECLA
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Temel İşlemler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 11.04.2024
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Comparison on Pastırma Processing by the Conventional Method and Microwave Drying: Physical, Biochemical, Microbiological, and Sensory Aspects
Etkinlik Adı : 65th International Congress of Meat Science and Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,KUTLU KANTAR NACİYE,YILMAZ MERVE SILANUR,OLUM EMİNE,ORHAN YANIKAN ESİN,TAĞI ŞEREF,AYHAN KAMURAN,İŞCİ YAKAN ASLI,Barbosa Canovas Gustavo,CANDOĞAN KEZBAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.08.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi : 09.08.2019
Basım Tarihi : 01.10.2019
Bildiri Adı : Total phenolic content and color values of dried broccoli
Etkinlik Adı : The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR,ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 21.04.2018
Basım Tarihi : 19.04.2018
Bildiri Adı : Pulsed Electric Field Applications In Foods, 3rd International Congress on Food Technology
Etkinlik Adı : Pulsed Electric Field Applications In Foods, 3rd International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR,arslan hicran,ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,İŞCİ YAKAN ASLI
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.10.2018
Basım Tarihi : 10.10.2018
Bildiri Adı : Thin layer models of microwave drying of broccoli
Etkinlik Adı : Innovations in Food Science and Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : YILMAZ MERVE SILANUR,ŞAKIYAN DEMİRKOL ÖZGE,BARUTÇU MAZI IŞIL,MAZI BEKİR GÖKÇEN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.05.2017
Basım Tarihi : 10.05.2017

Kitap/Kitap Bölümleri

Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.

Projeler

Proje Adı : Ketencik Tohumu Müsilajının Katı Yağ İkame Maddesi Olarak Model Üründe Kullanımı
Başlama Tarihi : 17.10.2023
Bitiş Tarihi : 16.10.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Yenilikçi Yöntemler ile Ekstrakte Edilen Bitki Müsilajlarının Karakterizasyonu, Çay Atığı Ekstraktı Mikrokapsüllerinde Kaplama Maddesi Olarak Kullanımlarının ve 3d Yazıcı ile Üretilen Mikrokapsül İlaveli Model Gıdaların İncelenmesi
Başlama Tarihi : 01.05.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Türü : -Tübitak 1005
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Derin Ötektik Çözgenler Kullanılarak Yeşil Teknolojilerle Karasu Fenolik Bileşiklerinin Ekstraksiyonu ve Mikroenkapsülasyonu
Başlama Tarihi : 01.10.2021
Bitiş Tarihi : 24.05.2024
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : Gıda uygulamaları için sıcaklık kontrollü frekans ayarı yapabilen değişken frekans mikrodalga sistemi tasarımı
Başlama Tarihi : 15.08.2018
Bitiş Tarihi :
Proje Türü : -Tübitak 1005
Projede Görevi : Bursiyer
Proje Adı : PASTIRMA ÜRETİMİNE YENİ BİR YAKLAŞIM MİKRODALGA VE MİKRODALGA VAKUM KURUTMA
Başlama Tarihi : 01.08.2016
Bitiş Tarihi : 01.08.2019
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2016 - 2022

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Farklı ön-işleme tekniklerinin kurutulmuş erik ve kayısının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi

Yüksek Lisans

2014 - 2015

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Brokolinin mikrodalga kurutma karakteristiklerinin belirlenmesi ve modellenmesi

Lisans

2008 - 2013

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

2023 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2022 - 2023

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2017 - 2022

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ