3 / 5
MAKALE
(YOKSIS)
4 / 6
BİLDİRİ
(YOKSIS)
15 / 15
KİTAP
(YOKSIS)
1 / 1
PROJE
(YOKSIS)
9 / 9
ATIF
(YOKSIS)
0 / 0
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
0
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
0
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
12.3 / 12.3
MAKALE
(TESV)
4.8 / 4.8
BİLDİRİ
(TESV)
103.5 / 103.5
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
YÖKSİS Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 44 makalenin 3 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 4
Birimine ait 31 bildirinin 4 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 2.82
Birimine ait 58 kitap 15 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.27

Makaleler

Makale Adı : TRB2 KALKINMA BÖLGESİNİ ZİYARET EDEN TURİSTLERİN GASTRONOMİ DENEYİMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, ERBAŞ ALİ, YILMAZ HAKAN, TEMİZKAN RAHMAN
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : GASTRONOMİ VE NÖROBİLİM İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA: NÖROGASTRONOMİ
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM
Dergi Adı : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK TUTUMUN, DENEYİM DEĞİŞKENLERİNİN ARACILIK ROLÜ ÜZERİNDEN DAVRANIŞSAL NIYETE ETKISİ
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, TEMİZKAN RAHMAN, YILMAZ HAKAN
Dergi Adı : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : TURİZM YÜKSEKÖĞRETİMİ VEREN KURUMLARDA GÖREVLİ AKADEMİSYENLERİN PROFİLİ
Yazar Bilgisi : TEMİZKAN RAHMAN, BEHREMEN CESİM
Dergi Adı : Journal of Recreation and Tourism Research
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE PSİKONÖROBİYOKİMYA YAKLAŞIMI
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, DOĞDUBAY MURAT
Dergi Adı : Balikesir Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Dergisi
Yayın Tarihi : 2015

Bildiriler

Bildiri Adı : Türkiye’de Bulunan Helal Konseptli Konaklama İşletmelerine Yönelik Bir SWOT Analizi
Etkinlik Adı : 11th International Mardin Artuklu Scientific Researches Conference
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, TURAN BARIŞ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 15.12.2023
Basım Tarihi : 25.12.2023
Bildiri Adı : TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: BÖLGELERARASI KARŞILAŞTIRMA
Etkinlik Adı : VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.09.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 30.09.2023
Basım Tarihi : 27.09.2023
Bildiri Adı : KÜLTÜREL COĞRAFYA BAKIMINDAN BİTLİS İLİNİN GELENEKSEL MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİK DEĞERLERİ
Etkinlik Adı : VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, GÜÇLÜ CANER
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.10.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.10.2022
Basım Tarihi : 02.11.2022
Bildiri Adı : COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN KÜLTÜR VE GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: VAN GÖLÜ HAVZASI ÖRNEĞİ
Etkinlik Adı : VIII. Uluslararası Van Gölü Havzası Sempozyumu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : GÜÇLÜ CANER, BEHREMEN CESİM, AĞBAY NURULLAH CİHAN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.06.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 23.06.2021
Basım Tarihi : 29.12.2021
Bildiri Adı : TÜRK TURİZM SEKTÖRÜNDE İSTİHDAMIN DÜZGÜN İŞ (DECENT WORK) ÇERÇEVESİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
Etkinlik Adı : II. INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS (C-IASOS)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, ERBAŞ ALİ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 21.04.2018
Basım Tarihi : 20.05.2018
Bildiri Adı : HELAL KONSEPTLİ KONAKLAMA İŞLETMELERİNE YÖNELİK YAPILAN ONLİNE MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: HALALBOOKİNG.COM ÖRNEĞİ
Etkinlik Adı : 1. International Halal Tourism Congress / 07-09 April 2017 / Alanya / Turkey
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, SEÇİLMİŞ CİHAN, AKIN MEHMET
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 09.04.2017
Basım Tarihi : 07.04.2017

Kitap/Kitap Bölümleri

Kitap Adı : SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünleri Üzerine Bir Araştırma: Bölgelerarası Karşılaştırma
Basım Türü : Basılı
YIL : 2024
Kitap Adı : GASTROEKONOMİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Gastronomi Arzı
Basım Türü : Basılı
YIL : 2024
Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVII
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Eğitim Yayınevi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : NÖROGASTRONOMİ: TAT VE LEZZET BİLİMİ
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Uluslararası Teori, Araştırma ve Derlemeler 3
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM, TURAN BARIŞ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Serüven Yayınevi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Türkiye’de Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Eğitimine Yönelik Tartışmalar
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimleri: Uygulamalar ve Örnekler
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Tematik ve Etnik Restoranlar
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : Güncel Yaklaşımlarla Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış 2
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : TURİZMDE SOSYOTELİZM (PHUBBING)
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Ahlat Müzesi
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : Gastro Teknooji
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Gastronomi Alanında Kullanılan Teknolojik Uygulamalar
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : NÖROPAZARLAMA Kavram ve Teori
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Yeni Nesil Bir Pazarlama Yaklaşımı: Nöropazarlama
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Bitlis Etnografya Müzesi
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : Nöropazarlama Perspektifinden Satın Alma Kararı Süreci ve Menü Planlaması
Katkı Düzeyi : Tümü
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM, DOĞDUBAY MURAT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği>Yiyecek içecek işletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı :
Basım Türü : Basılı
YIL : 2021
Kitap Adı : Turizm Destinasyonu El Kitabı
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Destinasyon Tanıtımı
Basım Türü : Basılı
YIL : 2021
Kitap Adı : Turizm Destinasyonu El Kitabı
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Destinasyon Yaşam Döngüsü
Basım Türü : Basılı
YIL : 2021
Kitap Adı : Turizm İşletmelerinde Negatif Örgütsel Davranışlar 2
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : GÜÇLÜ CANER, BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Turizm Davranışı, Örgütsel Davranış
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Turizm İşletmelerinde Rol Belirsizliği
Basım Türü : Basılı
YIL : 2020

Projeler

Proje Adı : YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE KANBAN SİSTEMİNİN UYGULANABİLİRLİĞİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Başlama Tarihi : 25.04.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Projede Görevi : Yürütücü

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2015 - 2021

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Doğu Anadolu TRB2 kalkınma bölgesinin gastronomi turizminin değerlendirilmesi

Yüksek Lisans

2013 - 2015

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Yiyecek ve içecek işletmelerinin nöropazarlama faaliyetlerinde duyusal algıların etkisi: Psikonörobiyokimya perspektifi

Lisans

2006 - 2011

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

2021 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2019 - 2021

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ