3
MAKALE
(YOKSIS)
4
BİLDİRİ
(YOKSIS)
13
KİTAP
(YOKSIS)
1
PROJE
(YOKSIS)
2
ATIF
(YOKSIS)
0
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
0
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
0
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
12.3
MAKALE
(TESV)
4.8
BİLDİRİ
(TESV)
88.5
KİTAP
(TESV)
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
YÖKSİS Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 30 makalenin 3 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 3.75
Birimine ait 20 bildirinin 4 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 2.5
Birimine ait 48 kitap 13 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 6

Makaleler

Makale Adı : TRB2 KALKINMA BÖLGESİNİ ZİYARET EDEN TURİSTLERİN GASTRONOMİ DENEYİMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, ERBAŞ ALİ, YILMAZ HAKAN, TEMİZKAN RAHMAN
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : GASTRONOMİ VE NÖROBİLİM İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA: NÖROGASTRONOMİ
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM
Dergi Adı : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK TUTUMUN, DENEYİM DEĞİŞKENLERİNİN ARACILIK ROLÜ ÜZERİNDEN DAVRANIŞSAL NIYETE ETKISİ
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, TEMİZKAN RAHMAN, YILMAZ HAKAN
Dergi Adı : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : TURİZM YÜKSEKÖĞRETİMİ VEREN KURUMLARDA GÖREVLİ AKADEMİSYENLERİN PROFİLİ
Yazar Bilgisi : TEMİZKAN RAHMAN, BEHREMEN CESİM
Dergi Adı : Journal of Recreation and Tourism Research
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE PSİKONÖROBİYOKİMYA YAKLAŞIMI
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, DOĞDUBAY MURAT
Dergi Adı : Balikesir Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Dergisi
Yayın Tarihi : 2015

Bildiriler

Bildiri Adı : Türkiye’de Bulunan Helal Konseptli Konaklama İşletmelerine Yönelik Bir SWOT Analizi
Etkinlik Adı : 11th International Mardin Artuklu Scientific Researches Conference
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, TURAN BARIŞ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 15.12.2023
Basım Tarihi : 25.12.2023
Bildiri Adı : TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: BÖLGELERARASI KARŞILAŞTIRMA
Etkinlik Adı : VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.09.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 30.09.2023
Basım Tarihi : 27.09.2023
Bildiri Adı : KÜLTÜREL COĞRAFYA BAKIMINDAN BİTLİS İLİNİN GELENEKSEL MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİK DEĞERLERİ
Etkinlik Adı : VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, GÜÇLÜ CANER
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.10.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.10.2022
Basım Tarihi : 02.11.2022
Bildiri Adı : COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN KÜLTÜR VE GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: VAN GÖLÜ HAVZASI ÖRNEĞİ
Etkinlik Adı : VIII. Uluslararası Van Gölü Havzası Sempozyumu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : GÜÇLÜ CANER, BEHREMEN CESİM, AĞBAY NURULLAH CİHAN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.06.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 23.06.2021
Basım Tarihi : 29.12.2021
Bildiri Adı : TÜRK TURİZM SEKTÖRÜNDE İSTİHDAMIN DÜZGÜN İŞ (DECENT WORK) ÇERÇEVESİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
Etkinlik Adı : II. INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS (C-IASOS)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, ERBAŞ ALİ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 21.04.2018
Basım Tarihi : 20.05.2018
Bildiri Adı : HELAL KONSEPTLİ KONAKLAMA İŞLETMELERİNE YÖNELİK YAPILAN ONLİNE MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: HALALBOOKİNG.COM ÖRNEĞİ
Etkinlik Adı : 1. International Halal Tourism Congress / 07-09 April 2017 / Alanya / Turkey
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : BEHREMEN CESİM, SEÇİLMİŞ CİHAN, AKIN MEHMET
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 09.04.2017
Basım Tarihi : 07.04.2017

Kitap/Kitap Bölümleri

Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVII
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Eğitim Yayınevi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : NÖROGASTRONOMİ: TAT VE LEZZET BİLİMİ
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Uluslararası Teori, Araştırma ve Derlemeler 3
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM, TURAN BARIŞ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Serüven Yayınevi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Türkiye’de Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Eğitimine Yönelik Tartışmalar
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimleri: Uygulamalar ve Örnekler
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Tematik ve Etnik Restoranlar
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : Güncel Yaklaşımlarla Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış 2
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : TURİZMDE SOSYOTELİZM (PHUBBING)
Basım Türü : Basılı
YIL : 2023
Kitap Adı : TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Ahlat Müzesi
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : Gastro Teknooji
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Gastronomi Alanında Kullanılan Teknolojik Uygulamalar
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : NÖROPAZARLAMA Kavram ve Teori
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Yeni Nesil Bir Pazarlama Yaklaşımı: Nöropazarlama
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Bitlis Etnografya Müzesi
Basım Türü : Basılı
YIL : 2022
Kitap Adı : Nöropazarlama Perspektifinden Satın Alma Kararı Süreci ve Menü Planlaması
Katkı Düzeyi : Tümü
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM, DOĞDUBAY MURAT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği>Yiyecek içecek işletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı :
Basım Türü : Basılı
YIL : 2021
Kitap Adı : Turizm Destinasyonu El Kitabı
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Destinasyon Tanıtımı
Basım Türü : Basılı
YIL : 2021
Kitap Adı : Turizm Destinasyonu El Kitabı
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Destinasyon Yaşam Döngüsü
Basım Türü : Basılı
YIL : 2021
Kitap Adı : Turizm İşletmelerinde Negatif Örgütsel Davranışlar 2
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : GÜÇLÜ CANER, BEHREMEN CESİM
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Turizm Davranışı, Örgütsel Davranış
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Turizm İşletmelerinde Rol Belirsizliği
Basım Türü : Basılı
YIL : 2020

Projeler

Proje Adı : YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE KANBAN SİSTEMİNİN UYGULANABİLİRLİĞİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Başlama Tarihi : 25.04.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Projede Görevi : Yürütücü

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2015 - 2021

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Doğu Anadolu TRB2 kalkınma bölgesinin gastronomi turizminin değerlendirilmesi

Yüksek Lisans

2013 - 2015

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Yiyecek ve içecek işletmelerinin nöropazarlama faaliyetlerinde duyusal algıların etkisi: Psikonörobiyokimya perspektifi

Lisans

2006 - 2011

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

2021 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2019 - 2021

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ