8 / 14
MAKALE
(YOKSIS)
10 / 20
BİLDİRİ
(YOKSIS)
0 / 0
KİTAP
(YOKSIS)
3 / 7
PROJE
(YOKSIS)
79 / 147
ATIF
(YOKSIS)
0 / 0
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
0
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
0
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
28.8 / 51.3
MAKALE
(TESV)
0 / 0
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
YÖKSİS Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 36 makalenin 8 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 2.12
Birimine ait 36 bildirinin 10 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 2.12
Birimine ait 28 kitap 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 1.65

Makaleler

Makale Adı : A hybrid n-ahp-based topsis decision support approach for investigation of the effect of different solvents on the bioactive properties, anticancer, and antimicrobial activities of aronia melanocarpa extract
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Dergi Adı : Food Science & Nutrition
Yayın Tarihi : 2025
Makale Adı : Combined experimental design based-PROMETHEE approach to evaluate antimicrobial activity and optimization of polyphenol content of Prunus spinosa L. fruit
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Dergi Adı : Journal of Food Measurement and Characterization
Yayın Tarihi : 2025
Makale Adı : The advantages and trends of lactic acid fermentation in the production of innovative fruit puree: Analysis with PROMETHEE and cluster
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Dergi Adı : Journal of Food Science
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : The utilization of vaporized ethyl pyruvate for decontamination of lettuce from E. coli O157:H7
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Dergi Adı : International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : AN ASSESSMENT OF INDICATORS OF THE GLOBAL FOOD SECURITY INDEX UTILIZING POST-COVID-19 DATA AND COMPARING COUNTRIES USING MULTI-CRITERIA DECISION MAKING TECHNIQUES
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA GÖKHAN, UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Dergi Adı : Uluslararası Toplumsal Bilimler Dergisi
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : Multi-criteria Decision-making Technique Approach to Assess the Microbial Quality and Safety of Fresh-cut Salads Sold at Retail in Istanbul, Turkey
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM, GEÇGEL ÜMİT, DURAK MUHAMMED ZEKİ
Dergi Adı : Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Evaluation of Global Food Security Index Indicators with 2020 COVID-19 Data and Country Comparisons with Multi-Criteria Decision Making Methods
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA GÖKHAN, UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Dergi Adı : Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Antibacterial efficacy of ethyl pyruvate treatment against Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium on cherry tomatoes
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM, BEŞİR AYŞEGÜL, Metin Ezgi, DURAK MUHAMMED ZEKİ
Dergi Adı : Acta Alimentaria
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Effect of stand-alone and combined ultraviolet and ultrasound treatments on physicochemical and microbial characteristics of pomegranate juice
Yazar Bilgisi : ALABDALI TAREQ, İÇYER NECATTİN CİHAT, UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM, DURAK MUHAMMED ZEKİ
Dergi Adı : Applied Sciences-Basel
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Detecting cancer metastasis and accompanying protein biomarkers at single cell levels using a 3D-printed microfluidic immunoarray
Yazar Bilgisi : Sharafeldin Mohamed,Chen Tianqi,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,Choudhary Dharamainder,Molinolo Alfredo A,Gutkind J Silvio,Rusling James F
Dergi Adı : BIOSENSORS BIOELECTRONICS
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Development of probiotic carrier dried apples for consumption as snack food with the impregnation of Lactobacillus paracasei
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK PERİHAN KÜBRA,UYSAL ECE,UÇAK GÜLSÜM,TÖRNÜK FATİH,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Dergi Adı : LWT-Food Science and Technology
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Determination of the effect of Ethyl Pyruvate on the surface contamination of sausage to Listeria monocytogenes by using Q-PCR assay
Yazar Bilgisi : ÇETİN BAYRAM,UÇAK GÜLSÜM,URAN HARUN,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Dergi Adı : JOURNAL OF FOOD SAFETY
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Antimicrobial Susceptibility Test for the Determination of Resistant and Susceptible S. aureus and Enterococcus spp. Using a Multi-Channel Surface Plasmon Resonance Device
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,DURAK MUHAMMED ZEKİ,Akyar Isin,Karatuna Onur
Dergi Adı : Diagnostics
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Solvent optimization and characterization of fatty acid profle and antimicrobial and antioxidant activities of Turkish Pistacia terebinthus L. extracts
Yazar Bilgisi : DURAK MUHAMMED ZEKİ,UÇAK GÜLSÜM
Dergi Adı : Turkish Journal of Agriculture and Forestry
Yayın Tarihi : 2014

Bildiriler

Bildiri Adı : INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF VAPORIZED ETHYL PYRUVATE ON KALE INOCULATED WITH SALMONELLA TYPHIMURIUM
Etkinlik Adı : 13th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.01.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi : 15.01.2025
Basım Tarihi : 05.02.2025
Bildiri Adı : Sumak (Rhus Coriaria L.) Meyvesinin Fenolik Bileşikleri İ̇çin Solvent Optimizasyonu
Etkinlik Adı : 15.Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi (UBCAK)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.12.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 27.12.2024
Basım Tarihi : 01.02.2025
Bildiri Adı : Determination of in vitro Anticarcinogenic Activity of Probiotic Fermented Sour Cherry Beverages
Etkinlik Adı : 8TH INTERNATIONAL FOOD SAFETY CONGRESS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : AKMAN PERİHAN KÜBRA,TÖRNÜK FATİH,DURAK MUHAMMED ZEKİ,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,YETİM HASAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.05.2024
Basım Tarihi : 20.05.2024
Bildiri Adı : CHEMICAL COMPOSITION, ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF Prunus spinosa L. FRUIT EXTRACT
Etkinlik Adı : III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Turkey, 1-3 September 2021
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : metin ezgi,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,DURAK MUHAMMED ZEKİ,DERTLİ ENES
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 03.09.2021
Basım Tarihi : 30.12.2021
Bildiri Adı : A novel probiotic carrier fruit-based snack food:Apricot Pestil
Etkinlik Adı : European Biotechnology Congress 2018
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : BAĞDAT ELİF ŞEYMA,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,AKMAN PERİHAN KÜBRA,TÖRNÜK FATİH
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 28.04.2018
Basım Tarihi : 06.06.2018
Bildiri Adı : The effect of different extraction methods on total phenolic and antioxidant composition of hawthorn berries
Etkinlik Adı : The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK GÜLSÜM,ÇİÇEK PERİHAN KÜBRA,TÖRNÜK FATİH,YETİM HASAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi : 21.04.2018
Basım Tarihi : 19.04.2018
Bildiri Adı : ASSESSMENT OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF BLACKTHORN (PRUNUS SPINOSA L.) EXTRACTS ON SOME SELECTED MICROORGANISMS
Etkinlik Adı : International Congress on Medicinal and Aromatic Plants
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : DURAK MUHAMMED ZEKİ,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,metin ezgi
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.05.2017
Basım Tarihi : 29.05.2017
Bildiri Adı : DECONTAMINATION OF FRESH-CUT SALADS INOCULATED WITH ESCHERICHIA COLI O157:H7 AND SALMONELLA SPP. UTILIZING DIFFERENT PLANT HYDROSOLS AS A NATURAL FOOD SANITIZER
Etkinlik Adı : International Congress on Medicinal and Aromatic Plants
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇAKIRKOÇAK Çağıl,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 29.05.2017
Bildiri Adı : DETERMINATION OF TOTAL PHENOLIC CONTENT, ANTIMICROBIAL, AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ESSENTIAL OIL AND EXTRACT OF THYMBRA SPICATA
Etkinlik Adı : International Congress on Medidnal and Aromatic Plants
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : metin ezgi,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 12.05.2017
Basım Tarihi : 29.05.2017
Bildiri Adı : Sumak Bitkisinden Antialerjik Özelliğe Sahip Doğal Krem Üretimi
Etkinlik Adı : III. GIDA ARGE PROJE PAZARI
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.05.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 31.05.2016
Bildiri Adı : Lipozomlann Yapisi ve Gidalarda Kullanim Alanlari
Etkinlik Adı : T0rkiye 12. Glda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi : 07.10.2016
Basım Tarihi : 18.10.2016
Bildiri Adı : Development of a Surface Plasmon Resonance SPR Based Biosensor for the Rapid Detection of Methicillin Resistant S Aureus MRSA
Etkinlik Adı : Institute of Food Technologists 2016
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : DURAK MUHAMMED ZEKİ,UÇAK GÜLSÜM,AKYAR IŞIN,KARATUNA ONUR,ekiz öner
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.07.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi : 19.07.2016
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : The Determination of Microbial Safety of Fresh Cut Salads Served in Istanbul
Etkinlik Adı : Institute of Food Technologists
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK GÜLSÜM,GEÇGEL ÜMİT,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.07.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi : 19.07.2016
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Poppy (Papaver rhoeas L.) Sherbet: Traditional Turkish Beverage
Etkinlik Adı : The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : PAMİR MİRAY,ARICI MUHAMMET,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.10.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 20.10.2015
Bildiri Adı : SUSAM YAĞININ BESLEYİCİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Etkinlik Adı : YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : BAYRAM YÜKSEL,ÖZTEKİN SEBAHAT,KAPTAN GÜNÜÇ BİNNUR,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi : 09.05.2015
Basım Tarihi : 12.05.2015
Bildiri Adı : İSTANBUL'DA TÜKETİME SUNULAN HAZIR SEBZE SALATALARINDA MİKROBİYAL GÜVENLİĞİN BELİRLENMESİ
Etkinlik Adı : İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi,
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,GEÇGEL ÜMİT,DURAK MUHAMMED ZEKİ
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.04.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi : 30.04.2015
Basım Tarihi : 05.05.2015
Bildiri Adı : TAVUK GÖĞÜS ETİ E KONTAMİ E EDİLEN SALMONELLA ENTERİTİDİS DEKONTAMİNASYONUNDA BİTKİSEL KAYNAKLI HİDROSOLLERİN KULLANIMI
Etkinlik Adı : III. Et Ürünleri Çalıştayı
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM,TÖRNÜK FATİH,DURAK MUHAMMED ZEKİ,SAĞDIÇ OSMAN,YETİM HASAN
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.10.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi : 17.10.2014
Basım Tarihi : 20.10.2014
Bildiri Adı : Total phenolic contents, antiradi­cal properties of the extracts of different Pistacia terebinthus L fruits cultivated in Turkey
Etkinlik Adı : International Mesopotamia Agriculture Cong
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : DURAK MUHAMMED ZEKİ,UÇAK ÖZKAYA GÜLSÜM
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.09.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi : 25.09.2014
Basım Tarihi : 01.10.2014
Bildiri Adı : FARKLI MENENGİÇ EKSTRAKTLARININ YAĞ ASİDİ PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ
Etkinlik Adı : 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : UÇAK GÜLSÜM,DURAK MUHAMMED ZEKİ,TOKER ÖMER SAİD,TÖRNÜK FATİH,ARICI MUHAMMET
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.04.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi : 19.04.2014
Basım Tarihi : 17.04.2014
Bildiri Adı : Optimization of Solvent for Phenolic Compounds of Tulip: Mixture Desing Approach
Etkinlik Adı : 2nd International Conference on Agricultural and Food Engineering
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ARICI MUHAMMET,SAĞDIÇ OSMAN,UÇAK GÜLSÜM,TOKER ÖMER SAİD
Alan Bilgisi : Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.12.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi : 03.12.2014
Basım Tarihi :

Kitap/Kitap Bölümleri

Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.

Projeler

Proje Adı : Minimal İşlem Görmüş Sebze Salatalarında Mikrobiyal Yükün Belirlenmesi
Başlama Tarihi : 01.01.2014
Bitiş Tarihi : 02.06.2014
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Bursiyer
Proje Adı : Metisiline Dirençli Staphylococcus aureus (MRSA) ve Vankomisine Dirençli Enterokok (VRE) Enfeksiyonlarının Yüzey Plazmon Rezonans Tabanlı Kit Sistemi ile Hızlı ve Hassas Olarak Belirlenmesi
Başlama Tarihi : 01.10.2014
Bitiş Tarihi : 01.01.2017
Proje Türü : -Tübitak 1003
Projede Görevi : Bursiyer
Proje Adı : Geleneksel Fermente Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyve Suyundan Izole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri ve Endüstriyel Üretimde Kullanımları
Başlama Tarihi : 01.11.2010
Bitiş Tarihi : 01.05.2013
Proje Türü : -Tübitak 1001
Projede Görevi : Bursiyer
Proje Adı : Farklı bitki büyüme hormonu uygulamaları ile üretilen yüksek verimde diyet lifi içeren çeltik ve çemen filizlerinin probiyotik meyve bazlı içeceklerin üretiminde prebiyotik kaynağı olarak kullanımı
Başlama Tarihi : 22.07.2022
Bitiş Tarihi : 18.07.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : 2020 COVID-19 Dönemi Verileriyle Küresel Gıda Güvencesi Endeksi Göstergelerinin Değerlendirilmesi ve Çok Kriterli Karar Verme Yöntemleriyle Ülke Karşılaştırmaları
Başlama Tarihi : 17.06.2021
Bitiş Tarihi : 09.12.2021
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Proje Adı : GIDA PATOJENLERİNİN VE YAYGIN KULLANILAN PESTİSİTLERİN TESPİTİNE YÖNELİK BİOSENSOR (2120233)
Başlama Tarihi : 01.07.2013
Bitiş Tarihi : 30.06.2014
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Projede Görevi : Yürütücü
Proje Adı : KALORİSİ AZALTILMIŞ, FONKSİYONEL ve DOĞAL, PROBİYOTİKLİ LAKTOFERMENTE MEYVE NEKTARI ÜRETİMİ
Başlama Tarihi : 01.10.2018
Bitiş Tarihi : 16.01.2023
Proje Türü : -Tübitak 1005
Projede Görevi : Araştırmacı

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2014 - 2020

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Yüzey plazmon rezonans biyosensör sistemleri kullanılarak metisiline dirençli staphylococcus aureus ve vankomisine dirençli enterokok bakterileri ile kanser biyomarkerlarının hızlı tespit edilmesi

Yüksek Lisans

2011 - 2014

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: İstanbul'da tüketime sunulan hazır sebze salatalarının mikrobiyal güvenliğin belirlenmesi

Lisans

2007 - 2011

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2022 -

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜK /

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2020 - 2022

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2016 - 2020

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ