Makaleler
Makale Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanında Kariyer Planlamanın Önündeki Engeller
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN
Dergi Adı : Hakkari Review
Yayın Tarihi : 2023
Dergi Adı : Hakkari Review
Yayın Tarihi : 2023
Bildiriler
Bildiri Adı : Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı: Çevrimiçi Yorumlar Üzerinden Bir Analiz
Etkinlik Adı : II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN,ÖZALTAŞ SERÇEK GÜLSEREN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm>Rekreasyon Yönetimi>kültürel miras,Ahlat Selçuklu meydan Mezarlığı,tematik analiz
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.12.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 07.12.2024
Basım Tarihi : 27.12.2024
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN,ÖZALTAŞ SERÇEK GÜLSEREN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm>Rekreasyon Yönetimi>kültürel miras,Ahlat Selçuklu meydan Mezarlığı,tematik analiz
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.12.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 07.12.2024
Basım Tarihi : 27.12.2024
Bildiri Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanında Kariyer Engelleri
Etkinlik Adı : Support to Choose Future Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 14.06.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 15.06.2023
Basım Tarihi :
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 14.06.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 15.06.2023
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Menu Designs and Sizes
Etkinlik Adı : INTERNATIONAL MESOPOTAMIA TOURISM CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>menu design
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.11.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 28.11.2021
Basım Tarihi : 31.12.2021
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>menu design
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.11.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 28.11.2021
Basım Tarihi : 31.12.2021
Kitap/Kitap Bölümleri
Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.
Projeler
Proje Adı : İnovasyon Eğitiminde Standart Oluşturma ve İnovasyon Eğitimini Yaygınlaştırma Projesi
Başlama Tarihi : 01.01.2012
Bitiş Tarihi : 27.06.2012
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Bitiş Tarihi : 27.06.2012
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Proje Adı : Aşçılık ve Pastacılıkta Yeni Ufuklara
Başlama Tarihi : 01.01.2017
Bitiş Tarihi : 31.05.2017
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Bitiş Tarihi : 31.05.2017
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Proje Adı : Avrupa'da Mesleki Eğitim Uygulamaları
Başlama Tarihi : 01.02.2019
Bitiş Tarihi : 01.10.2019
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Proje İzleyiciliği
Bitiş Tarihi : 01.10.2019
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Proje İzleyiciliği
Proje Adı : Avrupa'da Etkileşimli Sınıf Uygulamaları
Başlama Tarihi : 01.04.2016
Bitiş Tarihi : 01.04.2017
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Bitiş Tarihi : 01.04.2017
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Proje Adı : Avrupa'da hamur teknikleri eğitimi
Başlama Tarihi : 19.04.2019
Bitiş Tarihi : 19.05.2019
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Eğitmen
Bitiş Tarihi : 19.05.2019
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Eğitmen
Sanatsal Faaliyetler
Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.
Tasarım Bilgisi
Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.
Öğrenim Bilgileri
Doktora
2022 -
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/
Tez Adı:
Yüksek Lisans
2019 - 2022
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Diyarbakır'daki yiyecek ve içecek işletmeleri çalışanlarının gıda güvenliği ile Covid-19 tedbirleri açısından algı düzeylerinin belirlenmesi
Lisans
1999 - 2003
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./
Tez Adı:
Akademik Görev Deneyim
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2022 -
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ