1 / 1
MAKALE
(YOKSIS)
2 / 3
BİLDİRİ
(YOKSIS)
0 / 0
KİTAP
(YOKSIS)
0 / 5
PROJE
(YOKSIS)
0 / 0
ATIF
(YOKSIS)
0 / 0
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
0
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
0
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
6 / 6
MAKALE
(TESV)
0 / 2.4
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Birimine ait 44 makalenin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 4
Birimine ait 31 bildirinin 2 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 2.82
Birimine ait 58 kitap 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.27

Makaleler

Makale Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanında Kariyer Planlamanın Önündeki Engeller
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN
Dergi Adı : Hakkari Review
Yayın Tarihi : 2023

Bildiriler

Bildiri Adı : Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı: Çevrimiçi Yorumlar Üzerinden Bir Analiz
Etkinlik Adı : II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN,ÖZALTAŞ SERÇEK GÜLSEREN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm>Rekreasyon Yönetimi>kültürel miras,Ahlat Selçuklu meydan Mezarlığı,tematik analiz
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.12.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 07.12.2024
Basım Tarihi : 27.12.2024
Bildiri Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanında Kariyer Engelleri
Etkinlik Adı : Support to Choose Future Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 14.06.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi : 15.06.2023
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Menu Designs and Sizes
Etkinlik Adı : INTERNATIONAL MESOPOTAMIA TOURISM CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : KESKİN OSMAN, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>menu design
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.11.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi : 28.11.2021
Basım Tarihi : 31.12.2021

Kitap/Kitap Bölümleri

Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.

Projeler

Proje Adı : İnovasyon Eğitiminde Standart Oluşturma ve İnovasyon Eğitimini Yaygınlaştırma Projesi
Başlama Tarihi : 01.01.2012
Bitiş Tarihi : 27.06.2012
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Proje Adı : Aşçılık ve Pastacılıkta Yeni Ufuklara
Başlama Tarihi : 01.01.2017
Bitiş Tarihi : 31.05.2017
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Proje Adı : Avrupa'da Mesleki Eğitim Uygulamaları
Başlama Tarihi : 01.02.2019
Bitiş Tarihi : 01.10.2019
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Proje İzleyiciliği
Proje Adı : Avrupa'da Etkileşimli Sınıf Uygulamaları
Başlama Tarihi : 01.04.2016
Bitiş Tarihi : 01.04.2017
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Proje Koordinatörü
Proje Adı : Avrupa'da hamur teknikleri eğitimi
Başlama Tarihi : 19.04.2019
Bitiş Tarihi : 19.05.2019
Proje Türü : Avrupa Birliği
Projede Görevi : Eğitmen

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2022 -

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı:

Yüksek Lisans

2019 - 2022

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Diyarbakır'daki yiyecek ve içecek işletmeleri çalışanlarının gıda güvenliği ile Covid-19 tedbirleri açısından algı düzeylerinin belirlenmesi

Lisans

1999 - 2003

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2022 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ