0 / 2
MAKALE
(YOKSIS)
0 / 2
BİLDİRİ
(YOKSIS)
0 / 0
KİTAP
(YOKSIS)
0 / 1
PROJE
(YOKSIS)
0 / 0
ATIF
(YOKSIS)
0 / 2
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
1
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
1
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0 / 0
MAKALE
(TESV)
0 / 0
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Google Scholar Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 124 makalenin 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.9
Birimine ait 118 bildirinin 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.62
Birimine ait 74 kitap 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 3.52

Makaleler

Makale Adı : Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri
Yazar Bilgisi : ÇELİK YEŞİL SEHER, AKKUŞ ÇETİN, YEŞİL DENİZ
Dergi Adı : OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Yemek Kültüründe Modernize Çalışmalar: Bitlis Örneği (Modernized Studies in Food Culture: The Case of Bitlis)
Yazar Bilgisi : YEŞİL DENİZ, ÇELİK YEŞİL Seher
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Yayın Tarihi : 2022

Bildiriler

Bildiri Adı : Bitlis Yöresel Mutfak Kültüründe Sürdürülebilirlik Problemleri ve Çözüm Önerileri
Etkinlik Adı : II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-2024)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : YEŞİL DENİZ
Alan Bilgisi : Temel Alan>>Bitlis,Yöresel Mutfak,Sürdürülebilirlik
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.05.2024
Basım Tarihi : 31.07.2024
Bildiri Adı : Türk Mutfak Kültüründeki İçecekler
Etkinlik Adı : I. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ (USBK-2022)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇELİK YEŞİL SEHER, YEŞİL DENİZ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm> Türk mutfağı, Türk mutfağında içecekler,Kımız,Ayran,Şerbet
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.06.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 01.09.2022

Kitap/Kitap Bölümleri

Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.

Projeler

Proje Adı : II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK'24)
Başlama Tarihi : 30.04.2024
Bitiş Tarihi : 30.05.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2024 -

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

TURİZM ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/

Tez Adı:

Yüksek Lisans

2021 - 2024

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Sürdürülebilirlik açısından Bitlis ili mutfak kültürünün incelenmesi

Önlisans

2009 - 2012

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Tez Adı:

Lisans

2014 - 2020

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)/

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2021 - 2021

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ