Makaleler
Makale Adı : Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri
Yazar Bilgisi : ÇELİK YEŞİL SEHER, AKKUŞ ÇETİN, YEŞİL DENİZ
Dergi Adı : OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Yayın Tarihi : 2022
Dergi Adı : OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Yemek Kültüründe Modernize Çalışmalar: Bitlis Örneği (Modernized Studies in Food Culture: The Case of Bitlis)
Yazar Bilgisi : YEŞİL DENİZ, ÇELİK YEŞİL Seher
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Yayın Tarihi : 2022
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Yayın Tarihi : 2022
Bildiriler
Bildiri Adı : Bitlis Yöresel Mutfak Kültüründe Sürdürülebilirlik Problemleri ve Çözüm Önerileri
Etkinlik Adı : II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-2024)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : YEŞİL DENİZ
Alan Bilgisi : Temel Alan>>Bitlis,Yöresel Mutfak,Sürdürülebilirlik
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.05.2024
Basım Tarihi : 31.07.2024
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : YEŞİL DENİZ
Alan Bilgisi : Temel Alan>>Bitlis,Yöresel Mutfak,Sürdürülebilirlik
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 10.05.2024
Basım Tarihi : 31.07.2024
Bildiri Adı : Türk Mutfak Kültüründeki İçecekler
Etkinlik Adı : I. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ (USBK-2022)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇELİK YEŞİL SEHER, YEŞİL DENİZ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm> Türk mutfağı, Türk mutfağında içecekler,Kımız,Ayran,Şerbet
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.06.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 01.09.2022
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇELİK YEŞİL SEHER, YEŞİL DENİZ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm> Türk mutfağı, Türk mutfağında içecekler,Kımız,Ayran,Şerbet
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.06.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 01.09.2022
Kitap/Kitap Bölümleri
Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.
Projeler
Proje Adı : II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK'24)
Başlama Tarihi : 30.04.2024
Bitiş Tarihi : 30.05.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Bitiş Tarihi : 30.05.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Sanatsal Faaliyetler
Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.
Tasarım Bilgisi
Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.
Öğrenim Bilgileri
Doktora
2024 -
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/
Tez Adı:
Yüksek Lisans
2021 - 2024
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Sürdürülebilirlik açısından Bitlis ili mutfak kültürünün incelenmesi
Önlisans
2009 - 2012
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./
Tez Adı:
Lisans
2014 - 2020
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
İŞLETME FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Tez Adı:
Akademik Görev Deneyim
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2021 - 2021
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ




