1 / 1
MAKALE
(YOKSIS)
3 / 3
BİLDİRİ
(YOKSIS)
0 / 0
KİTAP
(YOKSIS)
0 / 0
PROJE
(YOKSIS)
0 / 0
ATIF
(YOKSIS)
0 / 0
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
0
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
0
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
4.8 / 4.8
MAKALE
(TESV)
2.4 / 2.4
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Birimine ait 53 makalenin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 4.42
Birimine ait 40 bildirinin 3 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 3.33
Birimine ait 64 kitap 0 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.33

Makaleler

Makale Adı : Mevlevi Mutfağının Modern Restoranlarda Yaşayan Gelenekleri: Müşteri Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,ÖZKAN ALİ
Dergi Adı : Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2024

Bildiriler

Bildiri Adı : Bitki Bazlı Et Alternatifleri: Beyond Meat, Impossible Foods ve Light Fiber Foods’ün Gıda Sektöründeki Rolü
Etkinlik Adı : Kongre
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,YÜKSEL BETÜL
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Tat Algısının Manipülasyonu: Miraculin Kullanımıyla Hoş Olmayan Tatların Yeniden Deneyimlenmesi
Etkinlik Adı : Kongre
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : BİTLİS’İN YEREL GASTRONOMİK ÜRÜNLERİNDE METALAŞMA SÜRECİ: AKTÖR AĞ TEORİSİ PERSPEKTİFİ
Etkinlik Adı : Kongre
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,YAYLA EDA
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 06.11.2024
Basım Tarihi : 06.11.2024

Kitap/Kitap Bölümleri

Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.

Projeler

Henüz Proje Bilgisi Bulunmamaktadır.

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Doktora

2024 -

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/

Tez Adı:

Yüksek Lisans

2021 - 2024

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Bir mutfak ekolü olarak Mevlevi mutfağının incelenmesi

Lisans

2020 - 2021

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Tez Adı:

Lisans

2017 - 2020

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2024 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ