Makaleler
Makale Adı : Mevlevi Mutfağının Modern Restoranlarda Yaşayan Gelenekleri: Müşteri Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,ÖZKAN ALİ
Dergi Adı : Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2024
Dergi Adı : Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Yayın Tarihi : 2024
Bildiriler
Bildiri Adı : Bitki Bazlı Et Alternatifleri: Beyond Meat, Impossible Foods ve Light Fiber Foods’ün Gıda Sektöründeki Rolü
Etkinlik Adı : Kongre
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,YÜKSEL BETÜL
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,YÜKSEL BETÜL
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Tat Algısının Manipülasyonu: Miraculin Kullanımıyla Hoş Olmayan Tatların Yeniden Deneyimlenmesi
Etkinlik Adı : Kongre
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : BİTLİS’İN YEREL GASTRONOMİK ÜRÜNLERİNDE METALAŞMA SÜRECİ: AKTÖR AĞ TEORİSİ PERSPEKTİFİ
Etkinlik Adı : Kongre
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,YAYLA EDA
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 06.11.2024
Basım Tarihi : 06.11.2024
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Yazar Bilgisi : TAŞKESEN CENNET NERGİZ,YAYLA EDA
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi : 06.11.2024
Basım Tarihi : 06.11.2024
Kitap/Kitap Bölümleri
Henüz Kitap/Kitap Bölümü Bilgisi Bulunmamaktadır.
Projeler
Henüz Proje Bilgisi Bulunmamaktadır.
Sanatsal Faaliyetler
Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.
Tasarım Bilgisi
Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.
Öğrenim Bilgileri
Doktora
2024 -
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)/
Tez Adı:
Yüksek Lisans
2021 - 2024
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Bir mutfak ekolü olarak Mevlevi mutfağının incelenmesi
Lisans
2020 - 2021
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
Tez Adı:
Lisans
2017 - 2020
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
Tez Adı:
Akademik Görev Deneyim
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2024 -
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ




