Makaleler
Makale Adı : Michelin Yeşil Yıldız Kriterlerinin Zincir İşletmeler Tarafından Uygulanabilirliğinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of the Applicability of Michelin Green Star Criteria by Chain Businesses: The Case of İstanbul)
Yazar Bilgisi : AKAY ECEM, YILMAZ İLKAY, ÇİÇEK ALPEREN
Dergi Adı : TR1010 Dergiler Birligi
Yayın Tarihi : 2023
Dergi Adı : TR1010 Dergiler Birligi
Yayın Tarihi : 2023
Bildiriler
Bildiri Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİDE SIFIR ATIK YÖNETİMİ
Etkinlik Adı : II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ (USBK'24)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK ALPEREN,AKAY ECEM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 08.05.2024
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK ALPEREN,AKAY ECEM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 08.05.2024
Kitap/Kitap Bölümleri
Kitap Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - I
Katkı Düzeyi : Tümü
Yazar Adı : ÖZKÖK FERAH,SÜNNETÇİOĞLU SERDAR,ÇİÇEK ALPEREN,KOÇ PELİN,VAROL EMRE,SEÇİM YILMAZ,KARA HASAN HÜSEYİN,KOÇ FATMA,TÜRKERİ İLKER,TAŞ MEHMET,YILMAZ İLKAY,NAZLI MURAT,GÜLOĞLU SELİN,ÜNLÜ YILDIZ,ÖZDEMİR SİBEL,KESKİN FATİH,SIRTLI ALEYNA,ÖZER AYŞE NUR,ÖNEL EMRE,İPAR MEHMET SEDAT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Rekreasyon Yönetimi
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı :
Basım Türü : Elektronik
YIL : 2024
Yazar Adı : ÖZKÖK FERAH,SÜNNETÇİOĞLU SERDAR,ÇİÇEK ALPEREN,KOÇ PELİN,VAROL EMRE,SEÇİM YILMAZ,KARA HASAN HÜSEYİN,KOÇ FATMA,TÜRKERİ İLKER,TAŞ MEHMET,YILMAZ İLKAY,NAZLI MURAT,GÜLOĞLU SELİN,ÜNLÜ YILDIZ,ÖZDEMİR SİBEL,KESKİN FATİH,SIRTLI ALEYNA,ÖZER AYŞE NUR,ÖNEL EMRE,İPAR MEHMET SEDAT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Rekreasyon Yönetimi
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı :
Basım Türü : Elektronik
YIL : 2024
Projeler
Henüz Proje Bilgisi Bulunmamaktadır.
Sanatsal Faaliyetler
Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.
Tasarım Bilgisi
Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.
Öğrenim Bilgileri
Yüksek Lisans
2023 -
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı:
Lisans
2014 - 2018
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
Tez Adı:
Akademik Görev Deneyim
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2022 -
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ