1 / 1
MAKALE
(YOKSIS)
1 / 1
BİLDİRİ
(YOKSIS)
1 / 1
KİTAP
(YOKSIS)
0 / 0
PROJE
(YOKSIS)
0 / 0
ATIF
(YOKSIS)
0 / 0
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
0
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
0
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0 / 0
MAKALE
(TESV)
0 / 0
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Birimine ait 106 makalenin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.05
Birimine ait 108 bildirinin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.14
Birimine ait 66 kitap 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 3.14

Makaleler

Makale Adı : Michelin Yeşil Yıldız Kriterlerinin Zincir İşletmeler Tarafından Uygulanabilirliğinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of the Applicability of Michelin Green Star Criteria by Chain Businesses: The Case of İstanbul)
Yazar Bilgisi : AKAY ECEM, YILMAZ İLKAY, ÇİÇEK ALPEREN
Dergi Adı : TR1010 Dergiler Birligi
Yayın Tarihi : 2023

Bildiriler

Bildiri Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİDE SIFIR ATIK YÖNETİMİ
Etkinlik Adı : II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ (USBK'24)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK ALPEREN,AKAY ECEM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 08.05.2024

Kitap/Kitap Bölümleri

Kitap Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - I
Katkı Düzeyi : Tümü
Yazar Adı : ÖZKÖK FERAH,SÜNNETÇİOĞLU SERDAR,ÇİÇEK ALPEREN,KOÇ PELİN,VAROL EMRE,SEÇİM YILMAZ,KARA HASAN HÜSEYİN,KOÇ FATMA,TÜRKERİ İLKER,TAŞ MEHMET,YILMAZ İLKAY,NAZLI MURAT,GÜLOĞLU SELİN,ÜNLÜ YILDIZ,ÖZDEMİR SİBEL,KESKİN FATİH,SIRTLI ALEYNA,ÖZER AYŞE NUR,ÖNEL EMRE,İPAR MEHMET SEDAT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Rekreasyon Yönetimi
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı :
Basım Türü : Elektronik
YIL : 2024

Projeler

Henüz Proje Bilgisi Bulunmamaktadır.

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Yüksek Lisans

2023 -

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı:

Lisans

2014 - 2018

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2022 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ