Ana Sayfa
Detay
Makaleler
Bildiriler
Kitaplar
Projeler
Tezler
YAYIN ID:
6820425
KAPSAM AD:
Uluslararası
KITAP TUR:
Bilimsel Kitap
KITAP ADI:
Temel Mutfak Bilgisi ve Gastronomi
KATKI DUZEYI AD:
Bölüm(ler)
BOLUM ADI:
Mutfaklarda Temel Hiyerarşi ve Mutfak Bölümleri
YAZAR ADI:
KAHYAOĞLU MEHMET
EDITOR ADI:
Yenişehirlioğlu Emirhan, Gül Tolga
YAYIN EVI:
Paradigma Akademi
YAYIN DILI ADI:
Türkçe
YIL:
2020
ISBN:
978-625-7881-72-2
KACINCI BASIM:
1
SAYFA SAYISI:
210
BOLUM ILK SAYFA:
84
BOLUM SON SAYFA:
100
BASIM TURU AD:
Basılı
ALAN BILGISI:
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>gastronomi,mutfak bölümleri,mutfak personeli,mutfak rütbelendirmesi