çalıştı 1
Sütçülük Yan Ürünlerinden Peynir Altı Yayık Altı Ve Süzme Yoğurt Suları Katkılarının Bazı Ekmek Özelliklerine Etkileri Üzerine Bir Araştırma

Sütçülük Yan Ürünlerinden Peynir Altı Yayık Altı Ve Süzme Yoğurt Suları Katkılarının Bazı Ekmek Özelliklerine Etkileri Üzerine Bir Araştırma

650400
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Sütçülük Yan Ürünlerinden Peynir Altı Yayık Altı Ve Süzme Yoğurt Suları Katkılarının Bazı Ekmek Özelliklerine Etkileri Üzerine Bir Araştırma
DEMİR MUSTAFA KÜRŞAT,ELGÜN ADEM,ARGUN MUSTAFA ŞAMİL
GIDA
Türkçe
1
2009
34
2
99
106
1300-3070
Basılı+Elektronik
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
4846424
2023-03-22 14:19:01
Özgün Makale
https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/6845/91791