Ana Sayfa
Detay
Makaleler
Bildiriler
Kitaplar
Projeler
Tezler
YAYIN ID:
4353384
KAPSAM AD:
Uluslararası
KITAP TUR:
Bilimsel Kitap
KITAP ADI:
I. Uluslar arası Doğu Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü ve Yemekleri Sempozyumu
KATKI DUZEYI AD:
Bölüm(ler)
BOLUM ADI:
Yemeklerin Gizemi Tuz ve SİİRT Tuzlası
YAZAR ADI:
MERCAN MEHMET SALİH
EDITOR ADI:
YAYIN EVI:
istanbul
YAYIN DILI ADI:
Türkçe
YIL:
2010
ISBN:
978-605-61507-0-8
KACINCI BASIM:
1
SAYFA SAYISI:
445
BOLUM ILK SAYFA:
256
BOLUM SON SAYFA:
268
BASIM TURU AD:
Basılı
ALAN BILGISI:
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyet Tarihi