Kadife Balığı (Tinca tinca L. 1758) Etiyle Zenginleştirmenin Hamurun Reolojik Özellikleri ve Ekmeğin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

263898
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Kadife Balığı (Tinca tinca L. 1758) Etiyle Zenginleştirmenin Hamurun Reolojik Özellikleri ve Ekmeğin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
DURSUN SEDA,YAPAR AYDIN,ÇELİK İLYAS
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
Türkçe
1
2009
4
3
44
58
1306-7648
Basılı
Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Mikrobiyolojisi>Gıda Güvenliği
741411
2024-10-29 19:49:39
Özgün Makale