Kadife Balığı (Tinca tinca L. 1758) Etiyle Zenginleştirmenin Hamurun Reolojik Özellikleri ve Ekmeğin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

263898
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Kadife Balığı (Tinca tinca L. 1758) Etiyle Zenginleştirmenin Hamurun Reolojik Özellikleri ve Ekmeğin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
DURSUN SEDA,YAPAR AYDIN,ÇELİK İLYAS
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
Türkçe
1
2009
4
3
44
58
1306-7648
Basılı
Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Teknolojileri>Gıda Mikrobiyolojisi>Ekmek zenginleştirme, kadife balığı, reolojik özellikler, duyusal özellikler
741411
2022-10-26 21:45:38
Özgün Makale