Süne Kımıl Zararına Uğramış Buğday Unlarının Ekmekçilik Kalitesinin Tahmininde Kullanılan Uzatmalı Zeleny Sedimantasyon Testinin Optimizasyonu ve Diğer Kalite Parametreleri ile Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma

1804684
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Süne Kımıl Zararına Uğramış Buğday Unlarının Ekmekçilik Kalitesinin Tahmininde Kullanılan Uzatmalı Zeleny Sedimantasyon Testinin Optimizasyonu ve Diğer Kalite Parametreleri ile Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma
ARGUN MUSTAFA ŞAMİL,ELGÜN ADEM
GIDA
Türkçe
1
2015
40
1
23
30
1300-3070
Basılı
Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
440307
2024-03-27 16:11:39
Özgün Makale